Wie?

Els Azou en Violet Lippens starten een logopedische praktijk bij u in de buurt. Onze missie is het verlenen van een zo optimaal mogelijke logopedische therapie gericht op de noden en de kwaliteiten van onze cliënt. Samen vormen wij een dynamisch team.

logopedie_elsEls Azou is een ervaren logopediste werkzaam in een groepspraktijk sinds 1998. Haar jarenlange ervaring is een absolute meerwaarde voor onze samenwerking. Els is gespecialiseerd in dyslexie en stotteren.

logopedie_violetViolet Lippens is sinds 2012 aan de slag als zelfstandige logopediste. Ze is een jonge aanwinst, wat mogelijkheden biedt binnen het gebruik van recente ICT-hulpmiddelen, nieuwe logopedische materialen en nieuwe inzichten binnen de gezondheidssector.

In continu overleg kunnen wij de behandeling optimaliseren. Onze samenwerking is niet enkel beperkt tot therapeutisch materiaal en administratie. Indien gewenst, kan ook de therapie tijdens de afwezigheid van de behandelende logopediste (vakantieperiode, ziekte) overgenomen worden door de collega.

Samen bekijken we wat binnen onze praktijk mogelijk is wat betreft de behandeling. Indien nodig verwijzen we door naar collega-logopedisten en/of andere professionelen.

Er is een nauwe samenwerking met de:

–          neus-, keel- en oorarts
–          psycholoog
–          kinesitherapeut
–          orthodontist
–          huisarts

Verder vinden wij het van groot belang dat er voldoende contact wordt gelegd met de ouders, de leerkracht, de zorgcoördinator en het CLB. Want de omgeving en de leefwereld van het kind/de jongere spelen een zeer belangrijke rol binnen de ontwikkeling.